Viikko II

Toinen viikkoni kahvilatöiden parissa sujui samanlaisissa merkeissä kuin ensimmäinenkin.

Maanantaina oli helppo tulla töihin tekemään kun oli selkeää mitä pitää tehdä.
Joka aamu alkoi kurkkujen, tomaattien, vesimelonien sekä muiden salaattipöydän antimien  pilkkomisella.

Toisella viikolla ei ollut erikoisempia tehtäviä verrattuna ensimmäiseen viikkoon.



Salaattpöytä ei ollut buffet-tapainen, vaan työntekijät itse kokosivat salaatin joko listan valmiilla salaateilla kuten esim. César-salaatti. Toisena vaihtoehtona asiakkaan valitsemilla täytteillä joita oli valittavana rajallinen määrä (2 päätäytettä & 2 lisätäytettä).






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Asiakaspalvelijan ulkoinen olemus

Perehtyminen työssäoppipaikkaan

Viikko 6 työssäopissa