Perehtyminen työssäoppipaikkaan



-Työssäoppimispaikkana toimii kahvila Café Kukko, joka sijaitsee Kauppapaikka Tavastilan toisessa kerroksessa. Hämeenlinnassa Café Kukolla on kaksi toimi paikkaa. Toinen sijaitsee Palokunnan kadulla. Café Kukko on ollut kauemmin toiminnassa Palokunnan kadulla kuin Tavastilassa. Asiakkaiden toivomuksien myötä kahvilaa laajennettiin ja 2010 laajennus tapahtui Tavastilan puolelle.


Café Kukko yrityksen omistaa Tanja ja Teemu Kukko.


Café Kukon liikeidean ja toiminta-ajatuksen taustalla on ajatus siitä että asiakkailla olisi helppo tapa kahvitella viihtyisässä ympäristössä sekä nopeiden että helposti saatavien tarjottavien kera.


-Ammatillisen koulutuksen jälkeen työntekijän tulisi hallita hyvän asiakaspalvelijan taidot, joihin kuuluu ulkoisesti hyvä olemus, asiakkaiden ja omien työkavereiden kunnoitus sekä reippaus ja  oma-aloitteisuus työssään. Osalla paikan työntekijöistä kuitenkaan ei ole minkään alan tutkintoa loppuun suoritettuna



Tarkoituksena tuotteiden kannalta olisi myydä mahdollisimman tuoretta, laitteiden valvontaa on päivittäin. Niin että lämpötilat ovat oikein lämpimissä sekä kylmissä hyllyissä ja sama kaakaoautomaatissa.

Henkilökunnalle tiedotetaan yrityksen asioista pääsääntöisesti s-postilla, whatsapp-ryhmässä tai puhelimella. Omistaja käy mös paikan päällä useasti viikossa.
c) miten uusien työntekijöiden perehdyttäminen toteutetaan?
alkuun on perehdytysvuorot, ennenkuin uudella työntekijällä on ollenkaan omia vuoroja. Itselle perehdyttäminen ei tapahtunut niin porrastetusti sillä olin vain osa-aikainen harjoittelija.


Työntekijöiden hyvinvoinnista pidetään huolta erilaisilla virkistyjäishetkillä ja illanistujaisilla joita omistaja tarjoaa henkilöstölle. Myös liikuntasetelit jotka pomo maksaa puoliksi työntekijöiden kanssa on oivallinen tapa edistää työhyvinvointia

Yrityksen imago on tarjota asiakkaille helppoa tapaa kahvitella herkullisten tarjottavien kanssa :P

Kommentit

  1. Hienoa työtä oskari! Mahtava kuulla, että työssäoppi on sujunut mukavissa merkeissä. Muistithan syödä paljon nameja

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Asiakaspalvelijan ulkoinen olemus

Viikko 6 työssäopissa